Fireside Chats: ‘Kvartalsrapporten’
20. april 2017  //  Af:   //  Analyse  //  Ingen kommentarer
Print Friendly

Tre måneder er gået siden Donald Trump rykkede ind i Det Hvide Hus. I denne udgave af Fireside Chats ser Anders Agner og Stine Kromann Dragsted nærmere på et hæsblæsende første kvartal med Trump ved roret.

Tre måneder er gået siden Donald Trump lagde hånden på Bibelen og blevet taget i ed som USA’s 45. præsident. Første kvartal har været hæsblæsende på alle tænkelige måder. Indenrigspolitisk, udenrigspolitisk, stilistisk, kommunikativt. Alt er vendt på hovedet og der har nærmest ikke været en dag uden daglige ‘Breaking News’ historier med præsidenten i fokus.

I denne uges udgave af Fireside Chats ser Stine Kromann Dragsted og Anders Agner tilbage på første kvartal med Donald Trump ved roret. Et kvartal, der har vist sig noget vanskeligere for den nye præsident, end han selv havde forestillet sig. For selv om præsidenten ynder at fremstille sig selv som en handlingens mand, så kniber det fortsat med de indenrigspolitiske resultater. Og udenrigspolitisk har senest spørgsmålet om Syrien fået bølgerne til at gå højt. Ikke mindst blandt Trumps egne tilhængere.
Det er tid til kvartalsrapporten efter første kvartal med Trump ved roret.

Hør ‘Fireside Chats’ her

Om forfatteren:

Skriv et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.