Kongressen.com, DABF og Danske Bank inviterer til USA 2018 seminar
12. januar 2018  //  Af:   //  Analyse, Nyheder  //  Ingen kommentarer
Print Friendly

Torsdag den 18. januar inviterer Kongressen.com, Danish American Business Forum og Danske Bank til seminar om udsigterne for amerikansk politik og økonomi i 2018. Arrangementet er gratis for alle at deltage i og kræver tilmelding

2018 er i gang og dermed har vi også taget hul på midtvejsvalg året. Til november sammensætter de amerikanske vælgere den nye kongres, hvilket vil få stor betydning, ikke blot for det politiske klima i Washington D.C., men også for lovgivningsprocessen og den amerikanske økonomi.

Men hvad skal vi forvente os af 2018 både politisk og økonomisk? Det ser vi nærmere på torsdag den 18. januar, hvor Kongressen.com sammen med Danish American Business Forum og Danske Bank har fornøjelsen at invitere vores mange læsere til seminar om netop dette.

Arrangementet finder sted i Danske Banks hovedkontor på Holmens Kanal 2 i hjertet af København fra kl. 8.30-11.

Her vil chefredaktør her på Kongressen.com, Anders Agner, fortælle om de politiske udsigter for 2018, mens Mikal Olai Milhøj, senioranalytiker i Danske Bank til se nærmere på de økonomiske udsigter. Endelig vil Per Flink Iversen, head of trade forecasting and market analysis, fra Maersk Transport and Logistics afslutningsvis se nærmere på amerikansk økonomi set ud fra et handelsperspektiv.

Arrangementet er gratis for alle at deltage i, men kræver tilmelding via følgende link:
Tilmeld dig her

Vi glæder os til at se jer alle sammen og ser frem til en spændende formiddag.

Om forfatteren:

Skriv et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.