Kongressen Live: De vigtige latinovælgere
13. november 2015  //  Af:   //  Analyse, Perspektiv  //  Ingen kommentarer
Print Friendly

I denne udgave af ‘Kongressen Live’ ser vi nærmere på vigtigheden af latino-opbakningen i en præsidentvalgkamp, og ikke mindst, hvad både Demokraterne og Republikanerne gør for sikre den støtte

Latinovælgerne kommer til at spille en afgørende rolle i udfaldet af næste års præsidentvalg. Uden mindst 40 procent af latinovælgernes stemmer, ja, så bliver drømmen om Det Hvide Hus ganske enkelt ikke til virkelighed. Et faktum, som både Demokraterne og Republikanerne er klar over.

Ved de seneste valg har Demokraterne nydt massiv opbakning fra latinoerne, mens Republikanerne har haft mere end vanskeligt ved at begejstre den befolkningsgruppe, der i øjeblikket er den hastigst voksende i USA.

Det ved kandidater som Marco Rubio og Jeb Bush godt, mens Donald Trump synes ligeglad og ufortrødent taler latino-dunder og truer med deportering og murbygning. Meldinger, der ifølge Jeb Bush, giver anledning til, at Demokraterne high-fiver af fryd, fordi det styrker deres sejrsmuligheder yderligere.

I denne udgave af ‘Kongressen Live’ ser Anders Agner Pedersen sammen med programmets vært, Emil Lee Madsen, nærmere på vigtigheden af latino-vælgerne. Og taler – på baggrund af e-bogen ‘Rubio, Castro og det nye Amerika’ om to af Amerikas mest fremtrædende latino-politikere, Marco Rubio og Julian Castro.

Hør programmet via linket her:
Kongressen Live 13. november 2015

Om forfatteren:

Skriv et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.