Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Berømt julehistorie har stadig relevans

Det er længe siden et af de mest berømte juleværker blev skrevet – men her i 2021 er bogen stadig relevant.

Kan du gætte hvilken berømt britisk forfatter der tog på en lang række oplæsningsturneer i USA og Europa i 1800-tallet for, igennem sine værker, at give perspektiver på hvilken placering julen har i samfundet?

Navnet er Charles Dickens og hans mest berømte julehistorie ’Et juleeventyr’ blev i dag udgivet for 177 år siden, nemlig den 17. december 1843.

Den sjove og velskrevne bog, der både er filmatiseret og opført som teater, handler om Ebenezer Scrooge, der hader julen og kun tænker på ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Politisk analyse

De fleste amerikanere ser den høje inflation som det største problem USA står over for lige nu, det viser en ny måling fra Pew...

Business

Det amerikanske boligmarked er udfordret og almindelige mennesker har sværere end tidligere ved at få råd til et sted at bo, fortæller Nykredits Frederik...

Business

Forsker fra SDU vurderer, at de høje benzinpriser kan hjælpe republikanerne med at vinde flertallet tilbage i Kongressen ved midtvejsvalget.

Business

De amerikanske forbrugere ser pessimistisk på fremtiden, som følge af inflationen, lyder analysen fra Mikael Milhøj fra Danske Bank.

Copyright © 2021 Kongressen