Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Fire NFL-stjerner der ikke er bange for at tale politik

Det er sjældent at sportsfolk ytrer sig om politik. Men fire NFL-stjerner går imod strømmen – selv om det giver kritik.

Det er sjældent at sportsfolk ytrer sig om politik. Men fire NFL-stjerner går imod strømmen - selv om det giver kritik.

Normalt er politk ikke noget man taler højt om. Der er simpelthen for mange følelser og interesser på spil, særligt hvis man er professionel atlet. Men disse NFL-stjerner er undtagelsen der bekræfter reglen og de har gennem årene brugt deres prominente platform til at få deres budskaber hørt. Læs med og bliv klogere.

Collin Kaepernick 

Denne quaterback fra Wisconsin spillede seks sæsoner for San Francisco 49’ers, men det er ikke hans spillemæssige kvaliteter de fleste husker ham for....

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen