Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Da Nixon slog mønt på Kennedys beslutning

Politik handler ofte om timing. Om at kunne høste frugterne, selv hvis andre har gjort alt forarbejdet. I 1969, mens Vietnamkrigen raserede, fjernede verden øjnene fra krigen for en stund og iagttagede noget andet. Det var nemlig i sommermånederne dette år at Neil Armstrong og Edwin Aldrin blev de første mennesker på månen, et projekt der havde været lang tid undervejs og som var blevet afvist af flere præsidenter.

Eisenhower havde afvist det med den begrundelse af det var for dyrt og at Ame...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Copyright © 2021 Kongressen