Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Demokraterne har planer med Georgia i 2022

Demokraterne har store planer i Georgia, hvor man for et år siden flippede begge senatspladser.

Demokraterne har store planer i Georgia, hvor man for et år siden flippede begge senatspladser.

Demokraterne avancerer i disse år i solbæltet, og særligt Georgias senatssæde skal genvindes i 2022 for at Demokraternes spinkle flertal i Senatet opretholdes. Men hvor stor en støtte har Demokraternes senatorer i Georgia i dag og hvad er opskriften på succesen i 2022? Vi dykker ned i det her.

Jon Ossoff og Raphael Warnock blev de første Demokrater vælgerne i Georgia sendte i Senatet siden år 2000. Det skete blot to måneder efter Joe Biden blev den første Demokratiske præsidentkandidat der v...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Premium

Joe Biden skal have ny stabschef, som efter alt at dømme bliver Jeff Zients. Mød manden, der kommer til at følge den amerikanske præsident...

Politisk analyse

Han er kun lige blevet taget i ed som Marylands første sorte guvernør, men hos Demokraterne drømmes der allerede stort om Wes Moores fremtid.

Copyright © 2021 Kongressen