Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Demokraterne har planer med Georgia i 2022

Demokraterne har store planer i Georgia, hvor man for et år siden flippede begge senatspladser.

Demokraterne har store planer i Georgia, hvor man for et år siden flippede begge senatspladser.

Demokraterne avancerer i disse år i solbæltet, og særligt Georgias senatssæde skal genvindes i 2022 for at Demokraternes spinkle flertal i Senatet opretholdes. Men hvor stor en støtte har Demokraternes senatorer i Georgia i dag og hvad er opskriften på succesen i 2022? Vi dykker ned i det her.

Jon Ossoff og Raphael Warnock blev de første Demokrater vælgerne i Georgia sendte i Senatet siden år 2000. Det skete blot to måneder efter Joe Biden blev den første Demokratiske præsidentkandidat der v...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Courtroom

Kevin McCarthy har sat gang i forberedelserne til en rigsretssag mod Biden for at tilfredsstille den yderste højrefløj i partiet

Politisk analyse

Flere republikanske kandidater langede i nattens debat ud efter Trump i håbet om han vil deltage i kommende debatter. Det sker dog næppe.

Clintonland

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

Copyright © 2021 Kongressen