Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Stemmestrid spidser til i Georgia

Georgia on my mind, synger Ray Charles.

Demokraten Stacey Abrams og republikaneren Brian Kemp kæmper en indædt kamp om vælgernes gunst ved guvernørvalget i Georgia.

Georgia on my mind, synger Ray Charles. Demokraten Stacey Abrams og republikaneren Brian Kemp kæmper en indædt kamp om vælgernes gunst ved guvernørvalget i Georgia.

Hvor skal vi starte? Hvilken kandidat skal som guvernør, sammen med Georgias kongres tage sig af alt fra skoler, regulering af handel, bygning af og vedligeholdelse af vejnet, lokalpoliti og strafferet på delstatsniveau. Kemp fører snævert i målingerne.

Alle politisk interesserede taler lige nu om Georgia. Demokraten, Stacey Abrams (48) er også i mange amerikaneres minds eller tanker. Hun har fået over 800.000 nye vælgere registreret i konservative Georgia, og tilbage i 2018 var der blo...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Politisk analyse

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur - men kan hun gå hele vejen?

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Copyright © 2021 Kongressen