Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Stemmestrid spidser til i Georgia

Georgia on my mind, synger Ray Charles.

Demokraten Stacey Abrams og republikaneren Brian Kemp kæmper en indædt kamp om vælgernes gunst ved guvernørvalget i Georgia.

Georgia on my mind, synger Ray Charles. Demokraten Stacey Abrams og republikaneren Brian Kemp kæmper en indædt kamp om vælgernes gunst ved guvernørvalget i Georgia.

Hvor skal vi starte? Hvilken kandidat skal som guvernør, sammen med Georgias kongres tage sig af alt fra skoler, regulering af handel, bygning af og vedligeholdelse af vejnet, lokalpoliti og strafferet på delstatsniveau. Kemp fører snævert i målingerne.

Alle politisk interesserede taler lige nu om Georgia. Demokraten, Stacey Abrams (48) er også i mange amerikaneres minds eller tanker. Hun har fået over 800.000 nye vælgere registreret i konservative Georgia, og tilbage i 2018 var der blo...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen