Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

FBI – berømt og berygtet. Igen  i fokus ved ransagningen i Trumps residens.

FBI, Federal Bureau of Investigation, er USA´s berømte efterforskningsmyndighed, – kendt fra et hav af tv-serier, film og ikke mindst den virkelige verden – senest ved ransagningen af fortroligt stemplede dokumenter i Trumps residens i Mar-a-Lago, Florida.

FBI, Federal Bureau of Investigation, er USA´s berømte efterforskningsmyndighed, - kendt fra et hav af tv-serier, film og ikke mindst den virkelige verden – senest ved ransagningen af fortroligt stemplede dokumenter i Trumps residens i Mar-a-Lago, Florida.

FBI eller Forbundspolitiet er en institution i de forenede stater. FBI blev oprettet i 1908 som en afdeling under den amerikanske forbundsregerings justitsministerium. 

FBI har med sine ca. 35.000 ansatte hovedsæde i Washington, D.C., og opererer på de amerikanske delstaters territorier via 56 distriktskontorer. 16.000 af de ansatte anslås at være agenter. Organisationen har desuden repræsentation i ca. 60 lande, herunder fra København hvor Skandinavien dækkes.

FBI har til opgave at ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Copyright © 2021 Kongressen