Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Danmark & USA

Historien om 20 års Metallica-koncerter i Danmark

Amerikansk-danske Metallica er som en del af M72-turneen på besøg i København til to koncerter i Parken.

I aften slår Parken i København dørene op til den første af denne weekends to Metallica-koncerter. De amerikansk-danske heavy-giganter har således lanceret et nyt koncert-koncept i forbindelse med udgivelsen deres seneste album '72 Seasons'. Bandet spiller således, hvad man vel kan kaldes del 1 fredag og del 2 søndag. Altså to forskellige koncerter med to forskellige setlister - alt sammen inden for samme weekend - og i den samme arena.

At kunne dette, vidner om et bagkatalog af en hvis kal...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Interview

Kamala Harris vil næppe være helt så orienteret mod Europa som Joe Biden har været som præsident, lyder analysen fra Lars Bangert Struwe

Politisk analyse

Hvis Kamala Harris ender som Demokraternes præsidentkandidat, bliver immigration et af hendes største problemer i duellen mod Donald Trump

Courtroom

Kamala Harris’ fortid hos anklagemyndigheden giver hende nogle vigtige redskaber i valgkampen mod Donald Trump.

Politisk analyse

Donald Trump står nu over for en ny modstander ved præsidentvalget - og det bliver derfor nødvendigt for Republikanerne at justere strategien.

Copyright © 2021 Kongressen