Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Ingen dømt for mordet på Emmett Till

Efter en lang række efterforskninger, lukker Justitsministeriet nu sagen om mordet på Emmett Till – uden at nogen er dømt.

Det amerikanske justitsministerium meddelte mandag, at det lukker den seneste af en lang række efterforskninger af mordet på Emmett Till. Men hvad skete der dengang og er nogen blevet stillet til ansvar i det amerikanske retssystems mange åbne sår. Vi dykker ned i det hele her.

Mordet på Till

I 1955 blev den sorte teenager Emmett Till kidnappet efter et vidne havde sagt han fløjtede ad og flirtede med en hvid kvinde, den 21-årige Carolyn Bryant Donham i en købmandsbutik...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Feature

Den ukendte historie om Route 66 fortsætter.

Courtroom

Justitsminister Merrick Garland forsøger at dæmpe gemytterne efter ransagningen af Trumps bolig - men om det lykkes, er tvivlsomt.

Politisk analyse

Borgerne i Kansas stemte i sidste uge overvældende på at beholde retten til abort i deres forfatning. Men abortdebatten er langt fra afsluttet, og...

Courtroom

Hvad fik FBI til at skride til ransagning af Donald Trumps hjem i Florida? Og hvilke juridiske overvejelser ligger der bag?

Copyright © 2021 Kongressen