Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

Kongressen 2024: Biden, Trump og kampen for kampagnemidler

Anders Agner, Camilla Sebelius og Ruben Sindahl analyserer ugens aktuelle begivenheder. Lyt med her.

Både Biden- og Trump-kampagnen skruer nu yderligere op fundraising-indsatsen. Men hvilken af kandidaterne ser det ud til at gå bedst for, hvad netop fundraising angår? Det ser chefredaktør Anders Agner, kampagneanalytiker Camilla Sebelius og juridisk analytiker Ruben Sindahl nærmere på i denne uges udsendelse, hvor de seneste afgørelser fra Højesteret og ugens øvrige begivenheder også analyseres.
Hør programmet her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Kamala Harris vil næppe være helt så orienteret mod Europa som Joe Biden har været som præsident, lyder analysen fra Lars Bangert Struwe

Politisk analyse

Hvis Kamala Harris ender som Demokraternes præsidentkandidat, bliver immigration et af hendes største problemer i duellen mod Donald Trump

Courtroom

Kamala Harris’ fortid hos anklagemyndigheden giver hende nogle vigtige redskaber i valgkampen mod Donald Trump.

Politisk analyse

Donald Trump står nu over for en ny modstander ved præsidentvalget - og det bliver derfor nødvendigt for Republikanerne at justere strategien.

Copyright © 2021 Kongressen