Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Podcast

Kongressen 2024: Status efter den første tv-debat

Anders Agner og Ruben Sindahl analyserer tv-debatten mellem Joe Biden og Donald Trump. Lyt med her.

Så er den første tv-debat mellem Joe Biden og Donald Trump overstået – og det gik bestemt ikke som Biden havde håbet. Tværtimod. Chefredaktør Anders Agner og juridisk analytiker Ruben Sindahl analyserer debatten og ser desuden nærmere på de seneste afgørelser fra Højesteret.
Hør programmet her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

Kamala Harris vil næppe være helt så orienteret mod Europa som Joe Biden har været som præsident, lyder analysen fra Lars Bangert Struwe

Politisk analyse

Hvis Kamala Harris ender som Demokraternes præsidentkandidat, bliver immigration et af hendes største problemer i duellen mod Donald Trump

Courtroom

Kamala Harris’ fortid hos anklagemyndigheden giver hende nogle vigtige redskaber i valgkampen mod Donald Trump.

Politisk analyse

Donald Trump står nu over for en ny modstander ved præsidentvalget - og det bliver derfor nødvendigt for Republikanerne at justere strategien.

Copyright © 2021 Kongressen