Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

PFA fastholder tro på markedet for kontorejendomme i USA

Med 14 mia. kr. investeret i det amerikanske ejendomsmarked, skal direktør Henrik Nøhr Poulsen have et skarpt øje for, hvordan covid-19 forandrer landskabet. En af de berørte områder er selskabets kontorejendomme.  

En tredjedel af pensionsgigatens PFA’s udenlandske ejendomsinvesteringer på 42 mia. kr., svarende til 14 mia. kr., er placeret i USA.

Men hvorfor er det en god idé at investere så tungt i USA, hvilke investeringer går PFA efter - og hvad siger det om de større tendenser på det amerikankske marked, som fortsat er stærkt præget af coronapandemien? 

Det har vi talt med Henrik Nøhr Poulsen om. Han er direktør for udenlandske ejendomme i PFA og jonglerer i den forbindelse med omkring 42 mia. kr. i alt.

“USA et stort og vigtigt investeringsmarked. Næsten lige meget, hvad du investerer i, har USA halvdelen af den samlede andel af det i verden. Det gælder både aktie- og obligationsmarkedet, men også ejendomshandel. Derfor ser vi selvfølgelig også på det,” siger Henrik Nøhr Poulsen. 

Amazon langtidslejer PFA-bygning
PFA’s ejendomsinvesteringer i USA er fordelt med 40 pct. på kontorer, 40 pct. på boliger og 20 pct på andre områder.

 

Artiklen, du gerne vil læse, er en del af Kongressen Business

 

Kongressen Business er vores nye initiativ målrettet danske virksomheder med erhvervsinteresser i USA.

Kom indenfor: Du kan læse med ved at købe et abonnement eller starte et prøveabonnement på to uger.

 

Har du allerede adgang til Kongressen Business?
Log ind her:

Tine Brødegaard Hansen er erhvervsredaktør på Kongressen.com. Hun har en mastergrad i journalistik fra Syddansk Universitet og har tidligere været redaktør på Sustain Report og digital redaktør på blandt andet Eurowoman.dk, Altfordamerne.dk og Folkekirkens Nødhjælp. Mobil: 51881722 Mail: tine@kongressen.com

Læs også:

Business

Danske virksomheder klarede sig godt i USA i året, der gik. Året, der kommer bliver mere udfordrende, lyder analysen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Business

Kongressen Business giver i denne artikel et overblik over de fem stater i USA, som danske virksomheder er mest tilstede i.

Business

I et interview med Kongressen Business kommer business coach og forfatter Kay Xander Mellish med tre gode huskeregler til danske virksomheder, som ønsker at...

Business

Her er DI's USA-chefs samlede billede på Bidens præstation, samt håb og bekymringer for dansk eksport i det kommende år

Copyright © 2021 Kongressen