Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

DeSantis kører sig selv i stilling til 2024

Floridas republikanske guvernør, Ron DeSantis, har rejst mere end 100 millioner dollars i donationer frem mod hans mulige genvalg ved guvernørvalget til november. Det er flest penge samlet ind i donationer af alle guvernører på valg i år. Hvad vidner det om? For det første virker det ganske enkelt afskrækkende på de demokratiske kandidater, der sigter mod at vippe Ron DeSantis af pinden til november. For det andet vidner hans stærke støtte fra donorer og græsrødder om den reelle chance han har ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Copyright © 2021 Kongressen