Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

DeSantis kører sig selv i stilling til 2024

Floridas republikanske guvernør, Ron DeSantis, har rejst mere end 100 millioner dollars i donationer frem mod hans mulige genvalg ved guvernørvalget til november. Det er flest penge samlet ind i donationer af alle guvernører på valg i år. Hvad vidner det om? For det første virker det ganske enkelt afskrækkende på de demokratiske kandidater, der sigter mod at vippe Ron DeSantis af pinden til november. For det andet vidner hans stærke støtte fra donorer og græsrødder om den reelle chance han har ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Politisk analyse

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur - men kan hun gå hele vejen?

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Copyright © 2021 Kongressen