Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Staten på bunden af USA har taget historisk rutsjetur

Kongressen.com har taget et nærmere kig på en fattig delstat hvis musik har spredt sig til hele verden. Fra arbejdssange på slaveplantager til velbjergede pladeselskaber. Læs med og bliv klogere.

Mississippi var før Borgerkrigen en af USA's rigeste stater, qua de mange bomuldsmarker. I dag er store dele af staten dækket er skov, på nær langs Mississippiflodens delta, hvor skovene er blevet ryddet for at gøre plads til bomuldsmarker. I dag bruger mange amerikanere udtrykket ”Thank God for Mis...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Feature

En statue af Emmett Till, hvis lynchning i 1955 udløste enorme borgerrettighedsprotester i USA, er officielt blevet fremvist i en by i Mississippi med...

Copyright © 2021 Kongressen