Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Talerørene fra Fox News er i tæt konkurrence

Fox News har en række iøjenfaldende og kontroversielle værter, der alle er med til at sætte dagsordenen i USA. Men hvem er egentlig mest populær?

Fox News har en række iøjenfaldende og kontroversielle værter, der alle er med til at sætte dagsordenen i USA. Men hvem er egentlig mest populær?

#3: The Ingraham Angle, Fox News: over 3 millioner seere i gennemsnit:

The Ingraham Angle med Laura Ingraham i spidsen er et stærkt konservativt show, der ligesom Hannity’s har støttet Trump hele vejen igennem. Særligt Ingraham har set Trumps populistiske agenda som et kærkomment fænomen mod eliterne langs kysterne og specialinteresserne som ifølge Ingraham fylder alt for meget. Laura Inghram har udtalt at Trumps modstandere ”ikke kan lide det amerikanske folk”. Budskaberne i talkshowet er n...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen