Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Ugens måling: Republikansk jerngreb om senatsplads i Alaska svækkes

Republikanerne risikerer at miste en ellers sikker senatsplads i Alaska ved midtvejsvalget i år. Forklaringen er intern GOP-strid i The Last Frontier.

Republikanerne risikerer at miste en ellers sikker senatsplads i Alaska ved midtvejsvalget i år. Forklaringen er intern GOP-strid i The Last Frontier.

En enkelt delstat kan til midtvejsvalget i efteråret afgøre hvorvidt Demokraterne fastholder flertallet i Senatet. Historisk går det regeringsbærende parti ofte tilbage ved midtvejsvalget, i år er det parti Demokraterne. 34 pladser er på spil. Langt færre er der reelt kamp om. I denne uge kigger vi nærmere på konservative Alaska hvor dygtige demokrater og et nyligt vedtaget valgsystem kan få jorden til at ryste under den ellers sikre republikanske delstat rig på olie, naturgas og vindkraft.&nbs...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Politisk analyse

Han bliver anset som værende den eneste republikaner, der kan true Trump. Men kan Ron DeSantis nu også det? Flere ting taler imod.

Copyright © 2021 Kongressen