Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Ugens måling: Stort flertal af amerikanere for importforbud af russisk olie

Et stort flertal af amerikanerne støtter et forbud mod amerikansk import af russisk energi som modsvar mod Ruslands invasion af Ukraine, til trods for de stigende benzinpriser heraf. Det viser en ny Reuters måling.

I alt er fire ud af fem amerikanere er villige til at betale mere for at få deres bil tanket op. Det er en varmende besked for præsident Biden, at et så stort flertal bakker op om forbuddet. Omkring 63% af respondenterne mente det var værd at betale mere for benzin for at støtte ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Business

Det amerikanske boligmarked er udfordret og almindelige mennesker har sværere end tidligere ved at få råd til et sted at bo, fortæller Nykredits Frederik...

Business

Forsker fra SDU vurderer, at de høje benzinpriser kan hjælpe republikanerne med at vinde flertallet tilbage i Kongressen ved midtvejsvalget.

Business

De amerikanske forbrugere ser pessimistisk på fremtiden, som følge af inflationen, lyder analysen fra Mikael Milhøj fra Danske Bank.

Podcast

Hør POTUS om USA's 10. præsident, John Tyler, her.

Copyright © 2021 Kongressen