Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

Ugens måling: Stort flertal af amerikanere for importforbud af russisk olie

Et stort flertal af amerikanerne støtter et forbud mod amerikansk import af russisk energi som modsvar mod Ruslands invasion af Ukraine, til trods for de stigende benzinpriser heraf. Det viser en ny Reuters måling.

I alt er fire ud af fem amerikanere er villige til at betale mere for at få deres bil tanket op. Det er en varmende besked for præsident Biden, at et så stort flertal bakker op om forbuddet. Omkring 63% af respondenterne mente det var værd at betale mere for benzin for at støtte ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Copyright © 2021 Kongressen