Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

USA stopper import af russisk olie. Hvad nu?

Tidligere i marts oplyste præsident Biden på et pressemøde, at USA vil stoppe import af russisk olie, gas og kul. Forbuddet er sket som en konsekvens af Ruslands invasion af Ukraine. Men hvilke konsekvenser har det for den internationale økonomi, amerikanerne og amerikansk politik generelt?

Der er mange faktorer i spil. Biden har advaret om at importforbuddet vil gøre det dyrere for amerikanerne, når de skal fylde benzin på bilen. Han har samtidig understreget, at selvom han på det kraftigst...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Copyright © 2021 Kongressen