Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

USA stopper import af russisk olie. Hvad nu?

Tidligere i marts oplyste præsident Biden på et pressemøde, at USA vil stoppe import af russisk olie, gas og kul. Forbuddet er sket som en konsekvens af Ruslands invasion af Ukraine. Men hvilke konsekvenser har det for den internationale økonomi, amerikanerne og amerikansk politik generelt?

Der er mange faktorer i spil. Biden har advaret om at importforbuddet vil gøre det dyrere for amerikanerne, når de skal fylde benzin på bilen. Han har samtidig understreget, at selvom han på det kraftigst...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen