Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Business

USA stopper import af russisk olie. Hvad nu?

Tidligere i marts oplyste præsident Biden på et pressemøde, at USA vil stoppe import af russisk olie, gas og kul. Forbuddet er sket som en konsekvens af Ruslands invasion af Ukraine. Men hvilke konsekvenser har det for den internationale økonomi, amerikanerne og amerikansk politik generelt?

Der er mange faktorer i spil. Biden har advaret om at importforbuddet vil gøre det dyrere for amerikanerne, når de skal fylde benzin på bilen. Han har samtidig understreget, at selvom han på det kraftigst...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Business

Det amerikanske boligmarked er udfordret og almindelige mennesker har sværere end tidligere ved at få råd til et sted at bo, fortæller Nykredits Frederik...

Business

Forsker fra SDU vurderer, at de høje benzinpriser kan hjælpe republikanerne med at vinde flertallet tilbage i Kongressen ved midtvejsvalget.

Business

De amerikanske forbrugere ser pessimistisk på fremtiden, som følge af inflationen, lyder analysen fra Mikael Milhøj fra Danske Bank.

Podcast

Hør POTUS om USA's 10. præsident, John Tyler, her.

Copyright © 2021 Kongressen