Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Virkelighedens Yellowstone

I dag udkommer 4. sæson af den sublime serie ‘Yellowstone’ med Kevin Costner i hovedrollen. Her er historien om virkelighedens Yellowstone.

Amerikas første nationalpark, Yellowstone, er også verdens største. Og lad det være sagt med det samme: Undertegnede synes, at Yellowstone er fuldstændig fantastisk. Den er beliggende i delstaterne Montana, Wyoming og Idaho. Vandfald, gejsere, bjerge, bisoner, elk og ulve er hyppigt inventar. Er man heldig kan man også spotte en af parkens bjørne. Et helt unikt natursted til offentlighedens beskuelse.

Et økosystem med en dramatisk historie

I begyndelsen af 1900-tallet blev ulven udryddet...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Feature

Den ukendte historie om Route 66 fortsætter.

Courtroom

Justitsminister Merrick Garland forsøger at dæmpe gemytterne efter ransagningen af Trumps bolig - men om det lykkes, er tvivlsomt.

Politisk analyse

Borgerne i Kansas stemte i sidste uge overvældende på at beholde retten til abort i deres forfatning. Men abortdebatten er langt fra afsluttet, og...

Courtroom

Hvad fik FBI til at skride til ransagning af Donald Trumps hjem i Florida? Og hvilke juridiske overvejelser ligger der bag?

Copyright © 2021 Kongressen