Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Virkelighedens Yellowstone

I dag udkommer 4. sæson af den sublime serie ‘Yellowstone’ med Kevin Costner i hovedrollen. Her er historien om virkelighedens Yellowstone.

I dag udkommer 4. sæson af den sublime serie 'Yellowstone' med Kevin Costner i hovedrollen. Her er historien om virkelighedens Yellowstone.

Amerikas første nationalpark, Yellowstone, er også verdens største. Og lad det være sagt med det samme: Undertegnede synes, at Yellowstone er fuldstændig fantastisk. Den er beliggende i delstaterne Montana, Wyoming og Idaho. Vandfald, gejsere, bjerge, bisoner, elk og ulve er hyppigt inventar. Er man heldig kan man også spotte en af parkens bjørne. Et helt unikt natursted til offentlighedens beskuelse.

Et økosystem med en dramatisk historie

I begyndelsen af 1900-tallet blev ulven udryddet...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Politisk analyse

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur - men kan hun gå hele vejen?

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Copyright © 2021 Kongressen