Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Virkelighedens Yellowstone

I dag udkommer 4. sæson af den sublime serie ‘Yellowstone’ med Kevin Costner i hovedrollen. Her er historien om virkelighedens Yellowstone.

I dag udkommer 4. sæson af den sublime serie 'Yellowstone' med Kevin Costner i hovedrollen. Her er historien om virkelighedens Yellowstone.

Amerikas første nationalpark, Yellowstone, er også verdens største. Og lad det være sagt med det samme: Undertegnede synes, at Yellowstone er fuldstændig fantastisk. Den er beliggende i delstaterne Montana, Wyoming og Idaho. Vandfald, gejsere, bjerge, bisoner, elk og ulve er hyppigt inventar. Er man heldig kan man også spotte en af parkens bjørne. Et helt unikt natursted til offentlighedens beskuelse.

Et økosystem med en dramatisk historie

I begyndelsen af 1900-tallet blev ulven udryddet...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen