Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Virkelighedens Yellowstone

I dag udkommer 4. sæson af den sublime serie ‘Yellowstone’ med Kevin Costner i hovedrollen. Her er historien om virkelighedens Yellowstone.

I dag udkommer 4. sæson af den sublime serie 'Yellowstone' med Kevin Costner i hovedrollen. Her er historien om virkelighedens Yellowstone.

Amerikas første nationalpark, Yellowstone, er også verdens største. Og lad det være sagt med det samme: Undertegnede synes, at Yellowstone er fuldstændig fantastisk. Den er beliggende i delstaterne Montana, Wyoming og Idaho. Vandfald, gejsere, bjerge, bisoner, elk og ulve er hyppigt inventar. Er man heldig kan man også spotte en af parkens bjørne. Et helt unikt natursted til offentlighedens beskuelse.

Et økosystem med en dramatisk historie

I begyndelsen af 1900-tallet blev ulven udryddet...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i flere år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Politisk analyse

En af de mest toneangivende stemmer i amerikansk udenrigspolitik er død - Henry Kissinger blev 100 år

Courtroom

Tidligere allierede har vendt sig mod Trump og har givet opsigtsvækkende vidneudsagn

Politisk analyse

Kennedy-familien fordømmer hans kampagne, som ikke desto mindre har vind i sejlene - på trods af en yderst lemfældig omgang med sandheden.

Interview

Opiodkrisen hærger og er efterhånden så omfattende, at den formentlig ikke kan udryddes, men kun nedbringes, lyder analysen fra ekspert.

Copyright © 2021 Kongressen