Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

‘Obama – Håbets Præsident’ på gaden den 17. januar

Torsdag den 17. januar 2019 udkommer bogen ‘Obama – Håbets Præsident’ på Forlaget Gyldendal. Chefredaktør Anders Agner er manden i spidsen for værket, som flere af skribenterne her på Kongressen.com har bidraget til.

Han fik hele verden til at råbe ’Yes, We Can!’ og blev af mange udråbt som værende ’Håbets Præsident’. Barack Obamas otte år i spidsen for Amerika medførte store ændringer af både amerikansk indenrigs- og udenrigspolitik og var med til at forandre både USA og resten af verden.

I ‘Obama – Håbets Præsident’ ser en række af landets førende fageksperter nærmere på Obamas embede og ikke mindst det eftermæle der nu tegner sig.

For levede Obama op til de enorme forventninger eller var der ofte langt fra ord til handling for ’Håbets Præsident’?
Det er nogle af de svar, holdet bag bogen her giver.

Manden i spidsen for værket er chefredaktør her på Kongressen.com, Anders Agner, og han ser frem til bogens udgivelse.
“Jeg er utrolig stolt over denne her bog. Det er et helt forrygende stærkt hold af bidragydere, som på hver deres måde er med til at tegne et kvalificeret og nuanceret billede af præsident Obama,” siger Anders Agner.

Blandt bidragyderne er flere af skribenterne her på Kongressen.com, nemlig udenrigsredaktør Philip Chr. Ulrich, indenrigsanalytiker Søren Dal Rasmussen, juridisk analytiker Marie Apitz, tv-redaktør Lars Mathiasen og retorisk analytiker Mark Herron.
“Jeg er glad for for at Philip, Søren, Marie, Lars og Mark havde lyst til at være med på projektet, og de har skrevet nogle meget vigtige kapitler i bogen,” siger Anders Agner.

Bogen udkommer torsdag den 17. januar 2019 i forbindelse med ti års jubilæet for Obamas præsident indsættelse. Og udgivelsen vil blive markeret med flere arrangementer, fortæller Anders Agner.
“Vi har planlagt flere spændende events, blandt andet filmvisninger, paneldebatter og meget mere. De nærmere detaljer løfter vi sløret for lige efter nytår.”

Det samlede hold af bidragydere bag ‘Obama – Håbets Præsident’ ser ud som følger:
Lars Løkke Rasmussen, Connie Hedegaard, Martin Lidegaard, Anders Fogh Rasmussen, Matilde Kimer Lotte Mejlhede, Mogens Lykketoft, Jørn Brøndal, Kim Bildsøe Lassen, Poul Erik Skammelsen, Trine Christensen, Erkan Özden, Johannes Langkilde, Lene Winther, Anne M. Sørensen, Bjarne Steensbeck, Philip Chr. Ulrich, Marie Apitz, Astrid Haug, Steen Nørskov, Søren Dal Rasmussen, Stine Kromann Dragsted, Louise Windfeld-Høeberg, Lars Græsborg Mathiasen, Asger Røjle Christensen, Sarah Von Essen, Agnete Wismer, Marcus Rubin, Mark Herron og Huxi Bach.

‘Obama – Håbets Præsident’ udkommer torsdag den 17. januar 2019 på Gyldendal og kan forudbestilles via linket her.
Køb ‘Obama – Håbets Præsident’ her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen