Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Foredrag

Her ser du vores foredragsholdere, som du kan booke ved at bruge formularen nederst.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com og en af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio.

Han er desuden forfatter til en lang række bøger om amerikansk politik og historie og medvært på podcastserierne POTUS og KENNEDYLAND. 

Anders er en efterspurgt foredragsholder, både om den aktuelle politiske situation i USA og historisk kontekst, især om Kennedy-familien.

Tine Brødegaard Hansen er erhvervs-redaktør på Kongressen.com.

Otto Lykketoft er nyhedsredaktør på Kongressen.com og kendt som mediets talknuser. Foredrag med Otto kan både være en mere generel analyse af den politiske situation i USA, men det kan også handle om enkelte tematikker som vælgertendenser, immigration, økonomi og klima.

Emil Lauszus er juridisk analytiker på Kongressen.com og manden bag det faste format Courtroom.

Emil er uddannet jurist og bor til daglig i Washington D.C. hvor han følger den juridiske udvikling tæt. Foredrag med Emil er derfor med et juridisk udgangspunkt, og kan handle om enkeltsager eller større tendenser i det juridiske Amerika.

Oplæg med Emil er som udgangspunkt virtuelt.

SoMe-analytiker Katrine Villarreal Villumsen er en af landets skarpeste formidlere og analytikere, når det handler om de sociale medier.

Hun har lang erfaring med undervisning i brugen af sociale medier samt hvordan man dykker ned i tallene og bevægelserne i den politiske brug af de forskellige platforme.

Book et foredrag

Udfyld formularen herunderd med dine kontaktoplysninger og vælg den foredragsholder, du gerne vil booke et foredrag med.

Så kontakter vi dig.

Copyright © 2021 Kongressen