Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen Om Amerika: DeSantis i modvind?

Orkanen Ian har givet Ron DeSantis flere ting at slås med i Florida, mens Trump har indledt nye slagsmål mod McConnell og CNN.

Orkanen Ian har hærget Florida og samtidig bragt statens guvernør, Ron DeSantis, i en vanskelig position. For kan man både kritisere den siddende præsident og samtidig samarbejde med hans administration når katastrofen rammer? Det ser Anders Agner og Thomas Jorsal nærmere på i denne uges udgave af Kampen Om Amerika, hvor der også lige bliver tid til en kort status på DeSantis’ gamle ven og partifælle, Donald Trump.
Hør programmet her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Podcast

Anders Agner og Ruben Sindahl gør status efter afgørelsen i Hunter Biden-sagen og hvad det får af betydning for valgkampen. Lyt med her.

Feature

I dag ville George Herbert Walker Bush være fyldt 100 år. Kongressen.com tegner her et portræt af manden, der kaldes USA's bedste one-term president

Business

Nøjagtig som ved de forrige præsidentvalg er de politiske sværdslag om statsgælden i fuld gang.

Courtroom

Det tog kun juryen tre timer at blive enige om at finde Hunter Biden skyldig i alle anklagerne

Copyright © 2021 Kongressen