Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen Om Amerika: DeSantis i modvind?

Orkanen Ian har givet Ron DeSantis flere ting at slås med i Florida, mens Trump har indledt nye slagsmål mod McConnell og CNN.

Orkanen Ian har hærget Florida og samtidig bragt statens guvernør, Ron DeSantis, i en vanskelig position. For kan man både kritisere den siddende præsident og samtidig samarbejde med hans administration når katastrofen rammer? Det ser Anders Agner og Thomas Jorsal nærmere på i denne uges udgave af Kampen Om Amerika, hvor der også lige bliver tid til en kort status på DeSantis’ gamle ven og partifælle, Donald Trump.
Hør programmet her:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

Republikanernes splittelse i Huset er tydelig og McCarthys fald er kun begyndelsen på et langvarigt kaos.

Courtroom

Trump står til at miste sit selskab og sine ejendomme, hvis han taber retssagen i New York

Politisk analyse

Kevin McCarthy har fået højrefløjen på nakken efter weekendens budgetdrama - spørgsmålet er om hans tid som formand for Huset snart er omme?

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Copyright © 2021 Kongressen