Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen Om Amerika: Immigration som politisk kampplads

Det politiske slagsmål om immigration er i fuld gang i USA og påvirker både midtvejsvalget og det efterfølgende præsidentvalg.

Immigration er nok engang blevet en politisk kampplads. Republikanske guvernører sender således immigrater i busser fra blandt andet Texas til New York, Massachusetts og Washington D.C., hvor Demokraterne har magten. Hvad immigrationsfejden kommer til at betyde for det kommende midtvejsvalg og det efterfølgende præsidentvalg, ser Anders Agner og Thomas Jorsal nærmere på i denne uges udgave af Kampen Om Amerika.
Hør programmet her:

Skrevet af

Læs også:

Litteratur

Svaret faldet prompte når man spørger manden bag Svikmøllen, Søren Anker Madsen, om amerikansk litteratur; intet slår Blade Runner.

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Kultur

Lars Ulrich og resten af Metallica er klar med ny single, nyt album og ny turne - som bringer bandet en tur forbi København.

Copyright © 2021 Kongressen