Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Redaktionen

Anders Agner Pedersen

Ansvarshavende chefredaktør

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik.

Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘KENNEDY’, ‘De Største Taler’ og senest ‘Kampen Om Det Hvide Hus’.

Tlf. 2521 3575

Mail: anders@kongressen.com

Ruben Toft Sindahl

Juridisk analytiker

Ruben Toft Sindahl er uddannet jurist fra Københavns Universitet og University of Pittsburgh i Pennsylvania. Fik sin advokatbestalling i Washington D.C. og har gennem flere år arbejdet som advokat i USA. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Tlf. 22 85 95 18

Mail: ruben@kongressen.com

Katrine Villarreal Villumsen

SoMe-analytiker

Katrine Villarreal Villumsen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og cand.mag. i Amerikanske Studier fra samme sted. Hun har tidligere boet, studeret og arbejdet i Californien, været ansat på bl.a Berlingske og i DR Nyheder, ligesom hun gennem flere år som selvstændig konsulent har undervist og rådgivet i sociale- og digitale medier. Hun arbejder nu som kommunikationschef. Katrine er en af de mest brugte eksperter i Danmark, når snakken falder på sociale mediers og AI’s betydning for amerikansk samfund og politik, og hun har deltaget i en lang række foredrag, oplæg og konferencer om emnet. Tilknyttet Kongressen.com som SoMe-analytiker.

Tlf. 3160 5020

E-mail: katrinevillumsen@gmail.com

Camila Sebelius Winther

Kampangeanalytiker

Camilla Sebelius Winther har arbejdet for John Kerry, Senator (MA) og tidl. Secretary of State ifm. med præsidentkampagnen (2003-04) og var bosat i Boston, MA. Tilknyttet Kongressen.com som kampagneanalytiker.

Telefon: +45 29 93 44 56

Mail: camilla@fusecommunication.dk

Peter Keldorff

Immigrationspolitisk analytiker

Peter Keldorff er udannet journalist fra Danmarks Journalist Højskole. Han har gennem flere år arbejdet på DR’s udlandsredaktion, hvor han blandt andet dækkede USA. Har af flere omgange boet og arbejdet i USA, blandet andet i Californien og senest Washington D.C. Tilknyttet Kongressen.com som immigrationspolitisk analytiker

Telefon: +45 31 31 46 78

Mail: pkeldorff@gmail.com

Thomas Sand Nielsen

Økonomi- og handelsanalytiker

Thomas Sand Nielsen er MA i International Economic Policy fra George Washington University. Har desuden en bachelorgrad i political science fra University of South Alabama. Bor i Washington D.C. og er tilknyttet Kongressen.com som økonomi- og handelsanalytiker. 

Telefon: +1 251-266-9242 

Mail: tsandnielsen@icloud.com

Dorte Rasmussen

Indenrigsskribent

Dorte Rasmussen er cand.mag. i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet med speciale i negative kampagneføring i præsidentvalgkampe. Hun har boet to år i USA – både som udvekslingsstudent på California State University i Bakersfield, samt som redaktionsmedarbejder for Infomedia. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent.

Telefon: 50 91 29 25

Mail: doras81@gmail.com

Mark Herron

Retorisk analytiker

Mark Herron er ph.d. fra Københavns Universitet med speciale i amerikansk politisk retorik. Han var blandt bidragyderne til ‘Den Amerikanske Drøm’ og er tilknyttet Kongressen.com som retorisk analytiker.

Tlf. 6035 1073

Mail: mark.herron@gmail.com

Frederikke Skov Smørum

Skribent og redaktionssekretær

Frederikke Skov Smørum er bachelor i historie fra Københavns Universet med speciale i amerikansk religion og samfundsforhold. Tilknyttet Kongressen.com som skribent og redaktionssekretær. 

Telefon: 22 70 04 30 

Mail: frederikke@kongressen.com

Christoffer Friis Arge Christensen

Skribent og redaktionssekretær

Christoffer Friis Arge Christensen er bachelor i historie fra Københavns Universitet med speciale i amerikansk historie og samfundsforhold. Tilknyttet Kongressen.com som skribent og redaktionssekretær. 

Telefon: 42 17 95 63 

Mail: christoffer@kongressen.com

 

Christian Kornerup

Udenrigsskribent

Christian Kornerup er bachelor i historie fra Københavns Universitet med speciale i amerikansk udenrigs- og forsvarspolitik. Tilknyttet Kongressen.com som udenrigsskribent. 

Telefon: 40 88 16 54

Mail: kornerupchristian@gmail.com

Christian Damgaard Qvist

Skribent & redaktionssekretær (pt. på orlov)

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som skribent og redaktionssekretær.

Telefon: 53 53 23 25

Mail: christian@kongressen.com

Copyright © 2021 Kongressen