Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Redaktionen

Anders Agner Pedersen

Ansvarshavende chefredaktør

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik.

Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio.

Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’ og senest ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’,

Tlf. 2521 3575

Mail: anders@kongressen.com

Katrine Villerreal Villumsen

SoMe-analytiker

Katrine Villarreal Villumsen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og cand.mag. i Amerikanske Studier fra samme sted. Hun har tidligere boet, studeret og arbejdet i Californien, været ansat på Berlingske og i DR Nyheder, og er nu selvstændig og specialiserer sig i at rådgive medier, organisationer og virksomheder i at præstere bedre på sociale medier. Hun underviser desuden i sociale medier i både Danmark og i Norge, ligesom hun har deltaget i en lang række foredrag, oplæg og konferencer om emnet. Tilknyttet Kongressen.com som SoMe-analytiker.

Tlf. 3160 5020

E-mail: katrinevillumsen@gmail.com

Nina Emilie Bechmann

Juridisk skribent

Nina Emilie Bechmann har en B.A. i Political Science og Fransk fra Columbia University i New York med speciale i Amerikansk lov og politik. Har tidligere arbejdet for Hillary Rodham Clintons personlige kontor i New York og som frivillig hos CourtWatch NYC i retten på Manhattan. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk skribent.

Mail: ninabechmann@gmail.com

Mobil: 81 92 70 28

Andreas Brunebjerg Jørgensen

Indenrings- og erhvervsskribent

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen ‘Export Across The Pond’ og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent.

Mobil: 53707116

Mail: andreas@kongressen.com

Alexander Welford

Indenrigsskribent

Alexander Welford er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold.

Telefon: 28 12 60 04

Mail: Alexander@kongressen.com

 

Dorte Rasmussen

Indenrigsskribent

Dorte Rasmussen er cand.mag. i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet med speciale i negative kampagneføring i præsidentvalgkampe. Hun har boet to år i USA – både som udvekslingsstudent på California State University i Bakersfield, samt som redaktionsmedarbejder for Infomedia. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent.

Telefon: 50 91 29 25

Mail: doras81@gmail.com

Mark Herron

Retorisk analytiker

Mark Herron er ph.d. fra Københavns Universitet med speciale i amerikansk politisk retorik. Han var blandt bidragyderne til ‘Den Amerikanske Drøm’ og er tilknyttet Kongressen.com som retorisk analytiker.

Tlf. 6035 1073

Mail: mark.herron@gmail.com

Camila Sebelius Winther

Kampangeanalytiker

Camilla Sebelius Winther har arbejdet for John Kerry, Senator (MA) og tidl. Secretary of State ifm. med præsidentkampagnen (2003-04) og var bosat i Boston, MA. Tilknyttet Kongressen.com som kampagneanalytiker.

Telefon: +45 29 93 44 56

Mail: camilla@fusecommunication.dk

Christian Damgaard Qvist

Skribent & redaktionssekretær

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som skribent og redaktionssekretær.

Telefon: 53 53 23 25

Mail: christian@kongressen.com

Copyright © 2021 Kongressen