Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Redaktionen

Anders Agner Pedersen

Ansvarshavende chefredaktør

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik.

Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio.

Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’ og senest ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’,

Tlf. 2521 3575

Mail: anders@kongressen.com

Katrine Villerreal Villumsen

SoMe-analytiker

Katrine Villarreal Villumsen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og cand.mag. i Amerikanske Studier fra samme sted. Hun har tidligere boet, studeret og arbejdet i Californien, været ansat på Berlingske og i DR Nyheder, og er nu selvstændig og specialiserer sig i at rådgive medier, organisationer og virksomheder i at præstere bedre på sociale medier. Hun underviser desuden i sociale medier i både Danmark og i Norge, ligesom hun har deltaget i en lang række foredrag, oplæg og konferencer om emnet. Tilknyttet Kongressen.com som SoMe-analytiker.

Tlf. 3160 5020

E-mail: katrinevillumsen@gmail.com

Peter Keldorff

Indenringsanalytiker

Peter Keldorff er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Han har gennem flere år arbejdet på DR’s udlandsredaktion, hvor han blandt andet dækkede USA. Har af flere omgange boet og arbejdet i USA, blandt andet i Californien og senest Washington D.C. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsanalytiker.

Mail: peter@kongressen.com

Emil Friis Lauszus

Juridisk analytiker

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Tlf: +1 (240) 907-8871

Mail: emilflauszus@gmail.com

Anne Sofie Beck Knudsen

Økonomisk analytiker

Anne Sofie Beck Knudsen er post doc fellow ved det økonomiske fakultet på Harvard University. Har som en del af sin uddannelse læst på London School of Economics og været Fulbright scholar på Brown University. Ph.D. i økonomi fra Københavns Universitet og tilknyttet Kongressen.com som økonomisk analytiker.

Mobil: 61336950

Mail: aknudsen@fas.harvard.edu

Torsten Jansen

USA-analytiker

Torsten Jansen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Har gennem sin karriere blandt andet været USA-korrespondent for DR, været vært på TV Avisen og presse- og kulturattache på den danske ambassade i Washington D.C. Forfatter til bogen ‘Sprækker’ om det dansk amerikanske forhold og blandt bidragyderne til bogen ‘JFK100’. Tilknyttet Kongressen.com som USA-analytiker.

Mobil: 51299108

Mail: torsten@leadagency.dk

Nina Emilie Bechmann

Juridisk skribent

Nina Emilie Bechmann har en B.A. i Political Science og Fransk fra Columbia University i New York med speciale i Amerikansk lov og politik. Har tidligere arbejdet for Hillary Rodham Clintons personlige kontor i New York og som frivillig hos CourtWatch NYC i retten på Manhattan. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk skribent.

Mail: ninabechmann@gmail.com

Mobil: 81 92 70 28

Andreas Brunebjerg Jørgensen

Indenrings- og erhvervsskribent

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen ‘Export Across The Pond’ og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent.

Mobil: 53707116

Mail: andreas@kongressen.com

Simon Brenøe Jensen

Indenrigsskribent

Simon Brenøe-Jensen er tilknyttet Kongressen som indenrigsskribent med særligt fokus på Senatet. Han har tidligere arbejdet i Europa Parlamentet samt i kommunikationsenheden på den danske ambassade i Washington DC.

Telefon: 42320149

Mail: simonb-j@hotmail.com

Dorte Rasmussen

Indenrigsskribent

Dorte Rasmussen er cand.mag. i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet med speciale i negative kampagneføring i præsidentvalgkampe. Hun har boet to år i USA – både som udvekslingsstudent på California State University i Bakersfield, samt som redaktionsmedarbejder for Infomedia. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent.

Telefon: 50 91 29 25

Mail: doras81@gmail.com

Mark Herron

Retorisk analytiker

Mark Herron er ph.d. fra Københavns Universitet med speciale i amerikansk politisk retorik. Han var blandt bidragyderne til ‘Den Amerikanske Drøm’ og er tilknyttet Kongressen.com som retorisk analytiker.

Tlf. 6035 1073

Mail: mark.herron@gmail.com

Magnus Hedegaard Hansen

Medieanalytiker

Magnus Hedegaard Hansen har en kandidatgrad i Medievidenskab fra Aarhus Universitet med hovedfokus på mediesystemer, nyhedsformidling og journalistik.

Telefon: 20743098

Mail: magnushedehans@gmail.com

Camila Sebelius Winther

Kampangeanalytiker

Camilla Sebelius Winther har arbejdet for John Kerry, Senator (MA) og tidl. Secretary of State ifm. med præsidentkampagnen (2003-04) og var bosat i Boston, MA. Tilknyttet Kongressen.com som kampagneanalytiker.

Telefon: +45 29 93 44 56

Mail: camilla@fusecommunication.dk

Simone Okkels

Tech-analytiker

Simone Okkels er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole med speciale i tech, innovation og startup. Forfatter til e-bogen ‘Støvet I Californien’. Bor til daglig i den nordlige del af Californien og er tilknyttet Kongressen.com som tech-analytiker.

Sokkels@gmail.com

Kaia Vase Fallinge

Skribent & redaktionssekretær

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London, og er nu tilknyttet Kongressen.com som skribent og redaktionssekretær.

Telefon: 22 67 07 06

Mail: kaia@kongressen.com

Christian Damgaard Qvist

Skribent & redaktionssekretær

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som skribent og redaktionssekretær.

Telefon: 53 53 23 25

Mail: christian@kongressen.com

Copyright © 2021 Kongressen