Kongressen.com
Valgmandskollegiet

Valgmandskollegiet/2012: Dr. Obama og den rige mormon

Tag med tilbage til 2012, da Barack Obama skulle afværge Mitt Romneys forsøg på at vriste nøglerne til Det Hvide Hus fra ham i en hidsig valgkamp, der satte dybe spor i begge partier.

Anders Agner, Lars Græsborg Mathiasen og Torsten Jansen dykker ned i fortællingerne om de amerikanske præsidentvalg fra Bush vs Clinton og frem til i dag. Skelsættende og historiske valgkampe, der forandrede USA og verden.

Denne episode handler om valget i 2012, hvor den Barack Obama skulle fægte angrebene fra Mitt Romney fra livet, for at sikre fire år mere i Det Hvide Hus. En valgkamp, der blev toneangivende på flere fronter og satte spor i særligt det republikanske partis bagland.

Programmet præsenteres i samarbejde med Strillo.com. Med Strillo kan du lytte til alle de dybdegående kvalitetsartikler, du aldrig har tid til at læse fra førende medier i ind- og udland såsom New York Times, Foreign Policy, The Economist og mange flere – og selvfølgelig også fra Kongressen.com – så er du helt dækket ind på amerikansk politik.

Brug rabatkoden “kongressen” og få 3 måneder for kun 29 kr per måned. Tilmeld dig nu på strillo.com og download appen i App eller Play store.

Læs også

Valgmandskollegiet/2016: Had, splittelse og frygt

Kongressen

Valgmandskollegiet/2008: Amerika når det er bedst

Kongressen

Valgmandskollegiet/2004: Kunsten at kaste med mudder

Kongressen

Valgmandskollegiet/2000: Play it again, Sam

Kongressen

Valgmandskollegiet/1996: God præsident, dårlig ægtemand

Kongressen

Valgmandskollegiet/1992: “It’s the economy, stupid!”

Kongressen