Kongressen.com
Feature Podcast

Valgmandskollegiet/2012: Dr. Obama og den rige mormon

Tag med tilbage til 2012, da Barack Obama skulle afværge Mitt Romneys forsøg på at vriste nøglerne til Det Hvide Hus fra ham i en hidsig valgkamp, der satte dybe spor i begge partier.

Anders Agner, Lars Græsborg Mathiasen og Torsten Jansen dykker ned i fortællingerne om de amerikanske præsidentvalg fra Bush vs Clinton og frem til i dag. Skelsættende og historiske valgkampe, der forandrede USA og verden.

Denne episode handler om valget i 2012, hvor den Barack Obama skulle fægte angrebene fra Mitt Romney fra livet, for at sikre fire år mere i Det Hvide Hus. En valgkamp, der blev toneangivende på flere fronter og satte spor i særligt det republikanske partis bagland.

Programmet præsenteres i samarbejde med Strillo.com. Med Strillo kan du lytte til alle de dybdegående kvalitetsartikler, du aldrig har tid til at læse fra førende medier i ind- og udland såsom New York Times, Foreign Policy, The Economist og mange flere – og selvfølgelig også fra Kongressen.com – så er du helt dækket ind på amerikansk politik.

Brug rabatkoden “kongressen” og få 3 måneder for kun 29 kr per måned. Tilmeld dig nu på strillo.com og download appen i App eller Play store.

Læs også

”Vi bliver nødt til at lære, hvordan vi rent faktisk snakker med hinanden”

Victoria Bogetoft

Kampen om Amerika – Biden spiller sikkert med Blinken og Co.

Otto Lykketoft

Manden, der aldrig blev gammel, fylder 60

Anders Agner Pedersen

Kampen om Amerika – Biden spiller sikkert med Blinken og Co.

Kongressen

Obama er godt, veloplagt og sjovt litterært selskab

Anders Agner Pedersen

Kampen om Amerika – Hvorfor bliver Trump ved, når han har tabt?

Kongressen