Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Valgmandskollegiet

Valgmandskollegiet/2000: Play it again, Sam

Det endeløse valg. Gyservalget. Valget, der bare blev ved. Valgmandskollegiet drager tilbage til det historiske valg anno 2000.

Al Gore skulle forsøge at bære faklen videre fra Bill Clinton, mens George W. Bush skulle forsøge at tage arven op fra sin far og vinde nøglerne til Det Hvide Hus.

Valget i 2000 blev historisk på mange parametre, ikke mindst fordi det først blev afgjort en måned efter amerikanerne havde sat deres krydser.

Anders Agner, Lars Græsborg Mathiasen og Torsten Jansen udgør Valgmandskollegiet.

Programmet præsenteres i samarbejde med Strillo.com. Med Strillo kan du lytte til alle de dybdegående kvalitetsartikler, du aldrig har tid til at læse fra førende medier i ind- og udland såsom New York Times, Foreign Policy, The Economist og mange flere – og selvfølgelig også fra Kongressen.com – så er du helt dækket ind på amerikansk politik.

Brug rabatkoden “kongressen” og få 3 måneder for kun 29 kr per måned. Tilmeld dig nu på strillo.com og download appen i App eller Play store.

Se programmet i playeren foroven eller lyt og abonner i din podcast-app:

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen