Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Om

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Vores skribenter er førende på deres fagområder, både hvad angår klima, militær, kultur, sport og indenrigspolitik. Derudover bidrager vores udenrigspolitiske skribenter til en bredere forståelse af Amerikas rolle i det internationale samfund. USA er fortsat verdens supermagt, men er under kraftigt pres fra fremstormende økonomier, samtidig med at magtbalancen i en globaliseret verden forskubber sig.

Da vi ser det som vores vigtigste opgave, at give læserne kvalitetsjournalistik, ønsker vi ikke at sætte hastighed før kvalitet. Af samme grund udgiver vi kun få artikler om dagen. Til gengæld er vi sikre på at vores læsere gerne vil læse længere, gennemarbejdede og velskrevne artikler, hvilket er det, vi tilbyder.

Velkommen på Kongressen.com

Anders Agner Pedersen
Chefredaktør

Copyright © 2021 Kongressen