Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Kampen Om Amerika

Kampen Om Amerika: Hvordan blev kongresmedlemmerne så upopulære?

Kun hver 10. amerikaner mener, at deres folkevalgte på Capitol Hill kan være deres indsats bekendt. Hvordan er det kommet så vidt? Lyt med her.

Politikerleden har længe været stor i USA. Blot hver tiende amerikaner mener, at deres folkevalgte på Capitol Hill kan være deres indsats bekendt. Men hvordan er det kommet så vidt, at selv fladlus og Nickelback i målinger er mere populære end kongresmedlemmerne? Det ser Anders Agner og Thomas Jorsal nærmere på i denne uges udgave af Kampen Om Amerika.

Hør programmet her:

Skrevet af

Læs også:

Litteratur

Svaret faldet prompte når man spørger manden bag Svikmøllen, Søren Anker Madsen, om amerikansk litteratur; intet slår Blade Runner.

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Kultur

Lars Ulrich og resten af Metallica er klar med ny single, nyt album og ny turne - som bringer bandet en tur forbi København.

Copyright © 2021 Kongressen