Kongressen.com
Interview Podcast

Valgmandskollegiet/2016: Had, splittelse og frygt

Næstsidste afsnit af Valgmandskollegiet rejser tilbage til 2016, hvor Hillary Clinton og Donald Trumps duel skabte alt det, der står i overskriften – og mere til.

Anders Agner, Lars Græsborg Mathiasen og Torsten Jansen dykker ned i fortællingerne om de amerikanske præsidentvalg fra Bush vs Clinton og frem til i dag. Skelsættende og historiske valgkampe, der forandrede USA og verden.

Denne episode handler om valget i 2016, hvor hadet, splittelsen og frygten satte sig dybt – ikke bare i valgkampen og mellem de to kandidater Hillary Clinton og Donald Trump – men også i den grad i befolkningen, der populært sagt gik hvert til sit det år.

Programmet præsenteres i samarbejde med Strillo.com. Med Strillo kan du lytte til alle de dybdegående kvalitetsartikler, du aldrig har tid til at læse fra førende medier i ind- og udland såsom New York Times, Foreign Policy, The Economist og mange flere – og selvfølgelig også fra Kongressen.com – så er du helt dækket ind på amerikansk politik.

Brug rabatkoden “kongressen” og få 3 måneder for kun 29 kr per måned. Tilmeld dig nu på strillo.com og download appen i App eller Play store.

Læs også

Kampen om Amerika – Biden spiller sikkert med Blinken og Co.

Otto Lykketoft

Kampen om Amerika – Biden spiller sikkert med Blinken og Co.

Kongressen

Kampen om Amerika – Hvorfor bliver Trump ved, når han har tabt?

Kongressen

Kampen om Amerika – status efter 2020-valget

Kongressen

Topmøde: Anders Stubbe Arndal

Torsten Jansen

Topmøde: Margrethe Vestager

Kongressen