Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

MasterClass: Kennedy Special

Tirsdag den 12. oktober inviterer Kongressen.com vores medlemmer til MasterClass. Emnet er Kennedy-dynastiet med afsæt i chefredaktør Anders Agners nye bog. Arrangementet finder sted i Kongressens lokaler og tilmeldingen er åben nu.

Intet amerikansk dynasti er mere berømt, mere mytisk og mere glamourøst end Kennedy-dynastiet. I mere end 100 år har familien været en central del af magtens kerne i USA. I sin kommende bog ‘KENNEDY’ fortæller chefredaktør her på Kongressen.com, Anders Agner, for første gang den samlede historie om familien på dansk. Og det er netop med afsæt i bogen, at vi nu har fornøjelsen at invitere vores medlemmer til MasterClass om netop Kennedyerne.

Denne særlige Kennedy-MasterClass finder sted tirsdag den 12. oktober kl. 17. Arrangementet finder sted i vores nye lokaler på Østerbro.

Ryesgade 106 A, 2. sal
2100 Kbh. Ø

Aftenens oplægsholder er chefredaktør Anders Agner og du har som medlem muligheden for at købe den nye Kennedy-bog med 20 procents rabat ved arrangementet.

Tilmelding sker på mail til Kaia@kongressen.com – din tilmelding er godkendt, så snart du har modtaget en bekræftelse på mail.

Husk at MasterClass kun er for vores medlemmer, så hvis du ikke allerede er det, kan du nå at blive det. Det sker via linket her:

Bliv medlem af Kongressen.com her

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen