Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Derfor betyder valget i Virginia så meget for resten af USA

Kongressen.com har talt med valganalytikeren Miles Coleman for at bedre forstå, hvorfor guvernørvalget i Virginia i aften er så afgørende.

Kongressen.com har talt med valganalytikeren Miles Coleman for at bedre forstå, hvorfor guvernørvalget i Virginia i aften er så afgørende.

Der er dækket op til det helt store valgbrag i dag, når borgerne i Virginia går til stemmeurerne for at stemme på en ny guvernør. Guvernørvalget er blevet betegnet som det første valg, der vil give os et bedre billede af, hvordan det politiske landskab har ændret sig i månederne siden præsident Biden og Demokraterne kom til magten. For at forstå, hvad man skal holde øje med i aften og hvorfor valget er så vigtigt, har Kongressen interviewet J. Miles Coleman, som er assisterende redaktør for Sab...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Isak Erik Hüllert har en bachelorgrad i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet, med et specialiseret fokus på USA's politisk historie, herunder amerikansk konservatisme og partipolitisk polarisering. Han er opvokset i Seattle, WA og har under sin bachelor været på udvekslingsophold ved San Diego State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigspolitisk skribent med særligt fokus på Senatet.

Læs også:

Interview

Trumps seneste abortmeldinger er et forsøg på at justere en upopulær kurs, vurderer Sex & Samfunds generalsekretær, Majbrit Berlau

Feature

I dag er det 235 år siden, at den første, amerikanske præsident blev taget i ed

Courtroom

Trumps advokater er på hårdt arbejde og må balancere jura og politik, for at tækkes Trump

Interview

Rodney Kings død viste, at raceoptøjer langt fra var et overstået kapitel i amerikansk historie, fortæller Jørn Brøndal

Copyright © 2021 Kongressen