Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Portrætter

Kyle Kulinski og de progressives knudepunkt

Den politiske kommentator og medstifter af Justice Democrats er et oplagt knudepunkt mellem den nye generation af progressive stemmer.

Den politiske kommentator og medstifter af Justice Democrats er et oplagt knudepunkt mellem den nye generation af progressive stemmer.

Dette er den fjerde i en række af artikelportrætter om de mest indflydelsesrige kommende stemmer blandt den progressive venstrefløj. I dag tager Kongressen.com fat i den politiske kommentator Kyle Kulinski.

Kyle Kulinski er rasende. Med bitterhed i stemmen må han forlade sit eget hjertebarn, Justice Democrats, og søge andre veje for politisk indflydelse. Projektet, der skulle bringe et nyt pust til den amerikanske venstrefløj, har ekskluderet Kulinskis medstifter, Cenk Uygur, og Kulinski kan...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kaia Fallinge læser statskundskab på København Universitet. Hun har tidligere studeret Philosophy, Politics & Economics på King’s College London. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær

Læs også:

Politisk analyse

Han har haltet efter Biden gennem længere tid, men nu er Trump-kampagnen ved at finde fundraising-formen.

Podcast

Anders Agner og Ruben Sindahl gør status over den foreløbige valgkamp og ser frem mod de kommende seks måneder. Lyt med her.

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhowers vej fra militæret og ind i politik her.

Politisk analyse

Biden-kampagnen har fortsat vind i fundraising-sejlene og den centrale opgave bliver derfor at undgå at toppe for tidligt.

Copyright © 2021 Kongressen