Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Whoopi Goldberg vender racismen på hovedet

Whoopi Goldberg er tilbage på skærmen. Hendes udtalelser om holocaust har sat gang i en større debat om racisme og mediernes rolle.

Whoopi Goldberg er tilbage på skærmen. Hendes udtalelser om holocaust har sat gang i en større debat om racisme og mediernes rolle.

Whoopi Goldberg er tilbage på tv efter to ugers suspension som følge af udtalelser om, at holocaust ikke var racistisk, fordi både jøderne og nazisterne var hvide. Sagen har medført stor debat om racisme og om mediernes rolle i portrætteringen af racisme.

TV-værten Whoopi Goldberg kom mildest talt galt afsted, da hun i slutningen af januar på live-tv fik sagt, at nazisternes systematiske udryddelse af jøderne ikke var en racistisk handling, men i stedet handlede om menneskers ondskab over fo...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Courtroom

Trumps advokater er på hårdt arbejde og må balancere jura og politik, for at tækkes Trump

Interview

Rodney Kings død viste, at raceoptøjer langt fra var et overstået kapitel i amerikansk historie, fortæller Jørn Brøndal

Courtroom

Flere dommere så ud til at acceptere, at en præsident er delvist immun fra retsforfølgelse, men afgørelsen lader formentlig vente på sig.

Feature

Trumps bibeludgivelse er ikke blot et forsøg på at tjene penge, men samtidig et forsøg på at tage ejerskab på kristendommen i valgkampen.

Copyright © 2021 Kongressen