Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Da Roosevelt talte amerikanerne gennem kriserne

Da Franklin D. Roosevelt blev indsat som præsident 4 marts, 1933 gik USA ind i det fjerde år af Den Store Depression. Arbejdsløsheden var på 25%, så det var altafgørende at Roosevelt kunne tale befolkningen igennem krisen. Det blev Franklin D. Roosevelt med sine ’fireside chats’ en mester i fra 1933-1944.

30 radioudsendelser holdte Roosevelt, de såkaldte 'fireside chats', siddende ved kaminpassiaren i en direkte kommunikation til amerikanerne. Han var ikke den første til at gøre at udkomme ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Christian Damgaard Qvist læser statskundskab ved Københavns Universitet. Han har boet i USA i to år, hvor han læste Political Science med tilvalgsstudier i American History på et tennisstipendie ved Montana State University. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent og redaktionsmedarbejder.

Læs også:

Feature

Haymarket Square Riot var med til at demonstrere , hvor langt amerikanske myndigheder var villige til at gå for at slå ned på socialisme,...

Politisk analyse

Han har haltet efter Biden gennem længere tid, men nu er Trump-kampagnen ved at finde fundraising-formen.

Podcast

Anders Agner og Ruben Sindahl gør status over den foreløbige valgkamp og ser frem mod de kommende seks måneder. Lyt med her.

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhowers vej fra militæret og ind i politik her.

Copyright © 2021 Kongressen