Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Afgørelse om immunitet får nu konsekvenser for Trumps strafudmåling

Dommeren i tys-tys-sagen afholder høring om Trumps immunitet og forsinker dermed strafudmålingen

Mandagens højesteretsafgørelse, der gav Trump bred immunitet fra retsforfølgelse for officielle handlinger han har foretaget mens han var præsident, får nu også indflydelse på Trumps dom i den såkaldte tys-tys-sag. Dommeren i sagen har sagt ja til at tage stilling til spørgsmålet, og parterne kan nu fremlægge deres argumenter. Dommeren har sagt, at han vil afgøre spørgsmålet den 6. september, og strafudmålingen, som skulle have været offentliggjort den 11. juli er udsat til den 18. september. 
...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Ruben Toft Sindahl er uddannet jurist fra Københavns Universitet og University of Pittsburgh i Pennsylvania. Fik sin advokatbestalling i Washington D.C. og har gennem flere år arbejdet som advokat i USA. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Kamala Harris vil næppe være helt så orienteret mod Europa som Joe Biden har været som præsident, lyder analysen fra Lars Bangert Struwe

Politisk analyse

Hvis Kamala Harris ender som Demokraternes præsidentkandidat, bliver immigration et af hendes største problemer i duellen mod Donald Trump

Courtroom

Kamala Harris’ fortid hos anklagemyndigheden giver hende nogle vigtige redskaber i valgkampen mod Donald Trump.

Politisk analyse

Donald Trump står nu over for en ny modstander ved præsidentvalget - og det bliver derfor nødvendigt for Republikanerne at justere strategien.

Copyright © 2021 Kongressen