Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Arven efter Nancy

Generationsskiftet hos Demokraterne i Huset er for alvor begyndt efter Nancy Pelosis afgang – en tung arv skal løftes og det bliver ikke let.

Generationsskiftet hos Demokraterne i Huset er for alvor begyndt efter Nancy Pelosis afgang - en tung arv skal løftes og det bliver ikke let.

En af USA's mest magtfulde politikere i de forgangne årtier gik i går aftes dansk tid på talerstolen i Repræsentanternes Hus og meddelte at hun nu træder tilbage fra forreste geled og herfra ønsker at indtage en mere tilbagetrukket rolle som en form for emeritus i Huset.

At sige at Nancy Pelosi efterlader et tomrum i den demokratiske partiledelse vil være en underdrivelse af de større. For selv om der af flere omgange har været talt lidt i krogene om behovet for et generationsskifte i den d...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Ikeland

I den nye sæson af ‘POTUS’ går Anders Agner og Lars Mathiasen i dybden med Dwight Eisenhowers præsidentskab.

Interview

Dag Hammarskjölds idealer skal fortsat spille en central rolle i fremtidens FN, lyder vurderingen fra Mogens Lykketoft

Business

Biden har kastet sig ud i en større politisk kamp for at sløjfe mange amerikaneres studiegæld - men forslaget møder en del modstand

Danmark & USA

Igen i år blev det nordiske Bifrost Summit en stor succes for dansk innovation, fortæller generalkonsul Jesper Kamp

Copyright © 2021 Kongressen