Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Arven efter Nancy

Generationsskiftet hos Demokraterne i Huset er for alvor begyndt efter Nancy Pelosis afgang – en tung arv skal løftes og det bliver ikke let.

Generationsskiftet hos Demokraterne i Huset er for alvor begyndt efter Nancy Pelosis afgang - en tung arv skal løftes og det bliver ikke let.

En af USA's mest magtfulde politikere i de forgangne årtier gik i går aftes dansk tid på talerstolen i Repræsentanternes Hus og meddelte at hun nu træder tilbage fra forreste geled og herfra ønsker at indtage en mere tilbagetrukket rolle som en form for emeritus i Huset.

At sige at Nancy Pelosi efterlader et tomrum i den demokratiske partiledelse vil være en underdrivelse af de større. For selv om der af flere omgange har været talt lidt i krogene om behovet for et generationsskifte i den d...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Courtroom

Dommeren skal beslutte, om der skal sættes en stopper for Trumps udtalelser om sagen.

Politisk analyse

Robert F. Kenendy Juniors valgkamp er et problem for Joe Biden, som Demokraterne skal have håndteret både hurtigt og effektivt.

Copyright © 2021 Kongressen