Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

‘Babylon’ er både flot, fængende, følsom og for meget

Den roste storfilm ‘Babylon’ er kommet til Danmark – og der er smæk for skillingen fra start til slut. Det er næsten for meget af det gode.

Det er en særpræget følelse man forlader biografsalen med, når man har set storfilmen 'Babylon' med Margot Robbie, Brad Pitt og Diego Calva i de bærende roller. I de tre timer filmen varer, kommer man vidt omkring. Både i handlingen, i virkemidlerne og i følelsesregistret. Ligesom man både når at tænke at tiden står stille og at den går for langsomt.

Jeg vil gerne indrømme, at jeg ikke har den helt store forståelse for, hvorfor film nu til dags skal være så lange som det i stigende grad er ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Courtroom

Kevin McCarthy har sat gang i forberedelserne til en rigsretssag mod Biden for at tilfredsstille den yderste højrefløj i partiet

Politisk analyse

Flere republikanske kandidater langede i nattens debat ud efter Trump i håbet om han vil deltage i kommende debatter. Det sker dog næppe.

Clintonland

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

Copyright © 2021 Kongressen