Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

‘Babylon’ er både flot, fængende, følsom og for meget

Den roste storfilm ‘Babylon’ er kommet til Danmark – og der er smæk for skillingen fra start til slut. Det er næsten for meget af det gode.

Det er en særpræget følelse man forlader biografsalen med, når man har set storfilmen 'Babylon' med Margot Robbie, Brad Pitt og Diego Calva i de bærende roller. I de tre timer filmen varer, kommer man vidt omkring. Både i handlingen, i virkemidlerne og i følelsesregistret. Ligesom man både når at tænke at tiden står stille og at den går for langsomt.

Jeg vil gerne indrømme, at jeg ikke har den helt store forståelse for, hvorfor film nu til dags skal være så lange som det i stigende grad er ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Courtroom

Kamala Harris’ fortid hos anklagemyndigheden giver hende nogle vigtige redskaber i valgkampen mod Donald Trump.

Politisk analyse

Donald Trump står nu over for en ny modstander ved præsidentvalget - og det bliver derfor nødvendigt for Republikanerne at justere strategien.

Politisk analyse

Det var i en skriftlig erklæring at Joe Biden indstillede sin valgkamp - og foreløbig virker præsidentens kommunikationsstrategi

Politisk analyse

Joe Biden har søndag aften meddelt at han trækker sig som demokratisk præsidentkandidat og i stedet støtter vicepræsident Kamala Harris.

Copyright © 2021 Kongressen