Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Biden, Mitterrand og aldersproblemet

Bidens høje alder er igen-igen i fokus og bliver et stadig større problem for præsidenten

Der var en god nyhed og en dårlig nyhed for Joe Biden, da den særlige anklager, Robert Hur, afsluttede sin undersøgelse af præsidenten i sagen om hans håndtering af klassificerede dokumenter. Den gode nyhed for præsidenten var, at Hur vurderer at der ikke er basis for at rejse en sag mod Biden. Det er alt andet lige en god ting for den i forvejen trængte præsident. Problemet for ham er bare, at det ikke er dette, der for alvor sætter dagsorden. Hvilket bringer os hen til den dårlige nyhed.

...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Politisk analyse

Joe Biden har søndag aften meddelt at han trækker sig som demokratisk præsidentkandidat og i stedet støtter vicepræsident Kamala Harris.

Interview

USA vil ændre udenrigspolitisk kurs under Trump og det er dårligt nyt for Ukraine, lyder analysen fra Jonas Parello-Plesner efter GOP-konventet

Feature

Donald Trump gik uden om abortspørgsmålet i sin tale og generelt fyldte emnet meget lidt på GOP-konventet.

Feature

Hulk Hogan, Tucker Carlson, Mike Pompeo og Eric Trump var blandt talerne på fjerdedagen af GOP-konventet.

Copyright © 2021 Kongressen