Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Biden, Mitterrand og aldersproblemet

Bidens høje alder er igen-igen i fokus og bliver et stadig større problem for præsidenten

Der var en god nyhed og en dårlig nyhed for Joe Biden, da den særlige anklager, Robert Hur, afsluttede sin undersøgelse af præsidenten i sagen om hans håndtering af klassificerede dokumenter. Den gode nyhed for præsidenten var, at Hur vurderer at der ikke er basis for at rejse en sag mod Biden. Det er alt andet lige en god ting for den i forvejen trængte præsident. Problemet for ham er bare, at det ikke er dette, der for alvor sætter dagsorden. Hvilket bringer os hen til den dårlige nyhed.

...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Courtroom

Alle dommerne i højesteret kom til samme konklusion, men under overfladen bobler uenigheden

Politisk analyse

Trump har kurs mod sejren på Super Tuesday, men hvad angår økonomien, står hans kampagne overfor flere store udfordringer

Feature

I mange år var den 4. marts dagen, hvor præsidenterne blev taget i ed, men det ændrede sig under Franklin Roosevelts præsidentskab.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Copyright © 2021 Kongressen