Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Bobby Kennedys søn vil være præsident – det bliver han ikke

Der er formentlig ikke ret mange andre end Robert F. Kennedy Jr. der synes at hans 2024-kandidatur er en god ide.

Den 5. april 1968 holdt Robert F. Kennedy den tale, som hans taleskrivere siden hen beskrev som den bedste, forberedte tale, han nogensinde gav. Talen handlede om meningsløsheden af vold og blev holdt i Cleveland, Ohio dagen efter borgerrettighedsforkæmperen Martin Luther King på tragisk vis var blevet skudt og dræbt i Memphis, Tennessee.

Da vi her på Kongressen.com sammen med Amnesty International var værter for Robert F. Kennedys datter, Kerrys, besøg i Danmark i 2018, skulle vi den ene a...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Trump kan stadig vinde GOP-nomineringen trods tiltalen i sagen om klassificerede dokumenter, men sagen får næppe nye vælgere ombord. Tværtimod.

Politisk analyse

Det republikanske kandidatfelt vokser, hvilket er til Trumps fordel. De to nyeste kandidater, Mike Pence og Chris Christie, bliver næppe partiets kandidat.

Politisk analyse

Joe Biden gjorde intet for at tæmme kritikken om hans høje alder, da han havde Mette Frederiksen på besøg - tværtimod.

Politisk analyse

Det blev et noget længere møde i Det Hvide Hus end forventet for Mette Frederiksen - hvilket kun forstærker NATO-spekulationerne.

Copyright © 2021 Kongressen