Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Burr og kaos

Han forsøgte at blive præsident uden held, han skød Alexander Hamilton og i det hele taget var Aaron Burrs liv præget af drama og turbulens.

Når kandidater i dag stiller op til præsidentvalget, er deres kampagne planlagt gennem flere måneder og kan have en afgørende effekt på resultatet. Men ved de første præsidentvalg var det ikke noget som kandidaterne selv brugte meget tid på. Idealet var at de skulle holde sig hævet over det, og man skulle i stedet lade andre føre valgkampen for sig. Ved valget i 1800, ændrede dette sig, da Aaron Burr, som blev født på denne dag i 1756, stillede op som præsident.

Burrs politiske karriere kan ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Frederikke Skov Smørum er uddannet bachelor i historie fra Københavns Universitet med speciale i amerikansk religion og samfundsforhold. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær. Mobil: 22700430 Mail: frederikke.skov.smorum@gmail.com

Læs også:

Courtroom

Alle dommerne i højesteret kom til samme konklusion, men under overfladen bobler uenigheden

Politisk analyse

Trump har kurs mod sejren på Super Tuesday, men hvad angår økonomien, står hans kampagne overfor flere store udfordringer

Feature

I mange år var den 4. marts dagen, hvor præsidenterne blev taget i ed, men det ændrede sig under Franklin Roosevelts præsidentskab.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Copyright © 2021 Kongressen