Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Bushland

Bushland del 2: Bush og Cheney

Hør Bushland om samarbejdet mellem Bush og hans vicepræsident, Dick Cheney, her.

I andet afsnit i den nye POTUS-sæson ‘Bushland’ ser Anders Agner og Lars Mathiasen sammen med direktøren i Alliance of Democracies, Jonas Parello-Plesner, nærmere på samarbejdet mellem Bush og hans vicepræsident, Dick Cheney.
Hør programmet her:

https://www.lrdigital.dk/Bushland-Dick-George-9788727142814

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Podcast

Anders Agner, Camilla Sebelius og Ruben Sindahl analyserer ugens aktuelle begivenheder. Lyt med her.

Feature

Ny lov i Louisiana gør det til et lovkrav, at fremvise De Ti Bud i klasselokaler.

Politisk analyse

Det spidser til i svingstaterne, hvor både Biden og Trump lige nu kæmper for at få det afgørende forspring i målingerne.

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Copyright © 2021 Kongressen