Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Bushland

Bushland del 6: Bush i modvind

Hør ‘Bushland’ om orkanen Katrina, finanskrisen og Bushs embede i frit fald.

I sjette afsnit af Bushland ser Anders Agner og Lars Mathiasen nærmere på orkanen Katrina, som sendte Bushs præsidentskab ud i en kolossal krise, som blev yderligere forstærket da finanskrisen brød ud i 2008.
Hør programmet her:
https://www.lrdigital.dk/Bushland-W-i-modvind-9788727142852

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Courtroom

Alle dommerne i højesteret kom til samme konklusion, men under overfladen bobler uenigheden

Politisk analyse

Trump har kurs mod sejren på Super Tuesday, men hvad angår økonomien, står hans kampagne overfor flere store udfordringer

Feature

I mange år var den 4. marts dagen, hvor præsidenterne blev taget i ed, men det ændrede sig under Franklin Roosevelts præsidentskab.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Copyright © 2021 Kongressen