Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Bushland

Bushland del 6: Bush i modvind

Hør ‘Bushland’ om orkanen Katrina, finanskrisen og Bushs embede i frit fald.

I sjette afsnit af Bushland ser Anders Agner og Lars Mathiasen nærmere på orkanen Katrina, som sendte Bushs præsidentskab ud i en kolossal krise, som blev yderligere forstærket da finanskrisen brød ud i 2008.
Hør programmet her:
https://www.lrdigital.dk/Bushland-W-i-modvind-9788727142852

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Interview

USA vil ændre udenrigspolitisk kurs under Trump og det er dårligt nyt for Ukraine, lyder analysen fra Jonas Parello-Plesner efter GOP-konventet

Feature

Donald Trump gik uden om abortspørgsmålet i sin tale og generelt fyldte emnet meget lidt på GOP-konventet.

Feature

Hulk Hogan, Tucker Carlson, Mike Pompeo og Eric Trump var blandt talerne på fjerdedagen af GOP-konventet.

Politisk analyse

Spekulationerne om Bidens kandidatur fortsætter - nye tal viser at Whitmer, Moore og Shapiro står stærkere end Harris som eventuel afløser.

Copyright © 2021 Kongressen