Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Clintonland

Clintonland del 2: Clinton og Gore

Hør Clintonland om samarbejdet mellem Clinton og hans vicepræsident, Al Gore, her.

I andet afsnit i den nye POTUS-sæson ‘Reaganland’ ser Anders Agner og Lars Mathiasen sammen med tidligere USA-korrespondent Torsten Jansen nærmere på samarbejdet mellem Clinton og hans vicepræsident, Al Gore.
Hør programmet her:

https://www.lrdigital.dk/Clintonland-Clinton-Gore-9788727065397

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Courtroom

Kevin McCarthy har sat gang i forberedelserne til en rigsretssag mod Biden for at tilfredsstille den yderste højrefløj i partiet

Politisk analyse

Flere republikanske kandidater langede i nattens debat ud efter Trump i håbet om han vil deltage i kommende debatter. Det sker dog næppe.

Clintonland

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

Copyright © 2021 Kongressen