Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Clintonland

Clintonland del 8: Billary

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

I ottende og sidste afsnit af Clintonland har Anders Agner og Lars Mathiasen besøg af den tidligere USA-korrespondent og nuværende udlandsredaktør på Kristeligt Dagblad, Sidsel Nyholm, til en samtale om det ægtepar, der igennem årtier var et af USA’s mest magtfulde; Bill og Hillary Clinton.
Hør programmet her: https://www.lrdigital.dk/Clintonland-Billary-9788727065458

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Feature

I dag fejres Juneteenth i USA - en helligdag, som kun er få år gammel.

Interview

Krigen i Ukraine har betydet at NATO er vendt tilbage en velkendt rolle i form af kollektivt forsvar, lyder analysen fra bogaktuelle Sten Rynning.

Feature

Ganske få år efter den amerikanske uafhængighed, endte USA i 1812 i krig mod England.

Copyright © 2021 Kongressen