Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

CPAC burde skifte navn til MAGA

Årets CPAC møde blev en stor Trump-hyldest og udstillede nogle af de interne uenigheder, Republikanerne pt. slås med.

WIkipedia Common License

Hen over weekenden løb det årlige CPAC møde af stablen. Det skete i Maryland lige uden for Washington D.C. CPAC har eksisteret siden 1974 og står for Conservative Political Action Conference og har gennem årene været en klogt sted at kigge i retning af, hvis man ønskede at forstå, hvad især de republikanske græsrødder var optaget af. Sådan er det ikke helt længere. For i de seneste år har CPAC i stigende grad udviklet sig til en rendyrket Trump-fejring - denne weekends konference var således in...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Business

Biden går lige nu en vanskelig linedans, hvor han gerne vil regulere big tech og samtidig undgå at svække USA's konkurrencedygtighed.

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor succes, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Feature

En hel verden så med for 60 år siden, da tre-årige John F. Kennedy Jr. gjorde honnør for sin afdøde præsidentfars kiste.

Copyright © 2021 Kongressen