Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Cuomos forudsigelige fald

Efter flere dages massivt pres, har Andrew Cuomo nu meddelt at han træder tilbage som guvernør i New York. Nu starter det politiske slagsmål om, hvem der skal køres i stilling som hans afløser ved guvernørvalget i 2022.

Det har taget nogle dage. Men nu er også Andrew Cuomo nået hen til den erkendelse, som de fleste af hans partifæller, inklusiv præsident Joe Biden, for flere dage siden nåede frem til, nemlig at han ikke kun fortsætte som guvernør i New York. I kølvandet på offentliggørelsen...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen