Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Demokraternes største stjerne vil være guvernør

Hvis Stacey Abrams vinder guvernørvalget i Georgia, er hun Demokraternes favorit nr. 1 til at stille op i stedet for Biden i 2024.

Hvis Stacey Abrams vinder guvernørvalget i Georgia, er hun Demokraternes favorit nr. 1 til at stille op i stedet for Biden i 2024.

Af Anders Agner og Otto Lykketoft

Stacey Abrams er vel nok den største rockstjerne, der er i Det Demokratiske Parti lige nu. Selvom hun tabte guvernørvalget til Republikanernes Brian Kemp i 2018, har hun leveret ekstraordinere resultater for Demokraterne lige siden.Bidens smalle sejr i Georgia ved præsidentvalget i 2020, der blev afgjort med en sejrmargin på blot 11.779 vælgere, kan i høj grad tilskrives Abrams utrættelige kamp for at mobilisere vælgere. Man bør også tilskrive hende en stor ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Business

I løbet af de første to år som præsident, fik Joe Biden vedtaget store økonomiske reformer - men nu er det gået i stå.

Feature

I mange år var der ingen grænser for, hvor længe man kunne være præsident. Men det ændrede sig den 27. februar 1957.

Podcast

Anders Agner, Ruben Sindahl og Jonas Parello-Plesner gør status efter primærvalget i South Carolina og ser nærmere på Ukraine-debatten i USA

Courtroom

Alabamas højesteret har bestemt, at nedfrosne befrugtede æg er at betragte som børn

Copyright © 2021 Kongressen