Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Portrætter

Den politisk ukorrekte Bill Maher

Bill Maher skiller sig ud på den liberalt-dominerede talkshowscene. For modsat kollegerne insisterer Maher på at være politisk ukorrekt.

Bill Maher skiller sig ud på den liberalt-dominerede talkshowscene. Ja, han er selverklæret liberal, ligesom de fleste af sine kollegaer, men Maher slår sig samtidig op på at være politisk ukorrekt - noget som de færreste moderne talkshowværter formår eller tør.

Med sine 65 år er Bill Maher en af de ældste aktive talkshowværter i USA. Han har dog ikke umiddelbart planer om at stoppe og har for nuværende kontrakt på sit program Real Time with Bill Maher til og med 2024. Et program som han har...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Business

Det amerikanske boligmarked er udfordret og almindelige mennesker har sværere end tidligere ved at få råd til et sted at bo, fortæller Nykredits Frederik...

Business

Forsker fra SDU vurderer, at de høje benzinpriser kan hjælpe republikanerne med at vinde flertallet tilbage i Kongressen ved midtvejsvalget.

Business

De amerikanske forbrugere ser pessimistisk på fremtiden, som følge af inflationen, lyder analysen fra Mikael Milhøj fra Danske Bank.

Podcast

Hør POTUS om USA's 10. præsident, John Tyler, her.

Copyright © 2021 Kongressen