Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Portrætter

Den politisk ukorrekte Bill Maher

Bill Maher skiller sig ud på den liberalt-dominerede talkshowscene. For modsat kollegerne insisterer Maher på at være politisk ukorrekt.

Bill Maher skiller sig ud på den liberalt-dominerede talkshowscene. For modsat kollegerne insisterer Maher på at være politisk ukorrekt.

Bill Maher skiller sig ud på den liberalt-dominerede talkshowscene. Ja, han er selverklæret liberal, ligesom de fleste af sine kollegaer, men Maher slår sig samtidig op på at være politisk ukorrekt - noget som de færreste moderne talkshowværter formår eller tør.

Med sine 65 år er Bill Maher en af de ældste aktive talkshowværter i USA. Han har dog ikke umiddelbart planer om at stoppe og har for nuværende kontrakt på sit program Real Time with Bill Maher til og med 2024. Et program som han har...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

USA vil ændre udenrigspolitisk kurs under Trump og det er dårligt nyt for Ukraine, lyder analysen fra Jonas Parello-Plesner efter GOP-konventet

Feature

Donald Trump gik uden om abortspørgsmålet i sin tale og generelt fyldte emnet meget lidt på GOP-konventet.

Feature

Hulk Hogan, Tucker Carlson, Mike Pompeo og Eric Trump var blandt talerne på fjerdedagen af GOP-konventet.

Politisk analyse

Spekulationerne om Bidens kandidatur fortsætter - nye tal viser at Whitmer, Moore og Shapiro står stærkere end Harris som eventuel afløser.

Copyright © 2021 Kongressen