Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Portrætter

Den politisk ukorrekte Bill Maher

Bill Maher skiller sig ud på den liberalt-dominerede talkshowscene. For modsat kollegerne insisterer Maher på at være politisk ukorrekt.

Bill Maher skiller sig ud på den liberalt-dominerede talkshowscene. For modsat kollegerne insisterer Maher på at være politisk ukorrekt.

Bill Maher skiller sig ud på den liberalt-dominerede talkshowscene. Ja, han er selverklæret liberal, ligesom de fleste af sine kollegaer, men Maher slår sig samtidig op på at være politisk ukorrekt - noget som de færreste moderne talkshowværter formår eller tør.

Med sine 65 år er Bill Maher en af de ældste aktive talkshowværter i USA. Han har dog ikke umiddelbart planer om at stoppe og har for nuværende kontrakt på sit program Real Time with Bill Maher til og med 2024. Et program som han har...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Copyright © 2021 Kongressen